Over ons

Wat willen wij voor u betekenen

Onze missie bestaat eruit om werkgevers te ontzorgen van hun HR-vraagstukken. Dit met het oog op het versterken van het beleid en dit ook duurzaam te verankeren in de dagelijkse werking. 

Onze visie is om een vaste partner te zijn voor organisaties en bedrijven om flexibel in te zetten op nieuwe tendenzen die zich voordoen in de wereld van HR. Op die manier kunnen organisaties en bedrijven zich focussen op hun core-business en blijft het personeelsbeleid op punt.


Wie zijn we

Catalyzer is een HR consultancy kantoor die gespecialiseerd is in diverse HR-domeinen. Ons uitgangspunt vertrekt vooral vanuit het idee dat we de juiste stappen zetten om een HR-beleid degelijk en duurzaam uit te bouwen. Zowel de sterktes van de organisatie en het HR-beleid blijven hanteren als te optimaliseren punten bij te stellen.

Veel zaakvoerders hebben dezelfde ambities, maar het is van belang om de juiste prioriteiten te kunnen stellen. Vanuit een brede ervaring ontzorgen we organisaties en HR-medewerkers door onze expertise en know-how binnen te brengen en te verankeren.

We bieden enerzijds advies op basis van ons expertise, coaching voor zaakvoerders en HR-medewerkers als evenwel het implementeren van de HR-roadmap. 

Ons kantoor

We zijn gevestigd in het Innovatiecentrum Grote Beer te Beernem. 

Een bruisende en dynamische werkomgeving met tal van faciliteiten en uitmuntende hospitality. Hier kunnen we onze klanten op professionele wijze ontvangen wanneer bepaalde projecten off-site dienen door te gaan.